Hirdetőre szabott megoldások. Alapítva: 2015

Élménymarketing

Élménymarketing

Az Élménymarketing portfóliójába tartozó kiadványok tartalmi tervei Q4-ben

2015. október 14. - fekete márton

Az év végi hajrá előtt összeszedtem az Élménymarketing portfóliójába tartozó magazinok főbb megjelenési paramétereit, illetve a tartalmi terveket a november-decemberi lapszámokra vonatkozóan:

I. KULTURÁLIS ÉS ÉRTÉKTEREMTŐ PORTFÓLIÓ

LA FEMME MAGAZIN: az évente négy alkalommal 14.000 példányban megjelenő prémium női magazin idei utolsó, téli lapszáma november harmadik hetében jelenik majd meg. A színvonalas és magas minőségű tartalomról ezúttal is Zétényi Lili és csapata gondoskodik.

Anyagot október 31-éig tudunk fogadni, esetleg november első pár napja belefér még.

LA FEMME MAGAZIN 25 BÁTOR ÚJRAKEZDŐ KÜLÖNSZÁM: a La femme magazin életét végig kísérik a különszámok - elég csak az 50 tehetséges magyar fiatal kiadványra gondolni. A kiadó ezúttal egy nagyon érdekes lapszámmal lép a piacra: összegyűjtöttek 25 olyan embert - nőket és férfiakat vegyesen -, akik 50. életévük felett váltották valóra álmukat, leszámolva azzal a megközelítéssel, hogy ötven, de akár már negyven felett véget ér a karrier. A 14.000 példányos különszám esetén tehát a hívószavak a tehetség, az újrakezdés, az alkotás, a teremtés és az élethosszig tartó tanulás.

Anyagot szintén október 31-éig tudunk fogadni, esetleg november első pár napja itt is belefér még.

MÚLT-KOR TÖRTÉNELMI MAGAZIN: prezentációkon gyakran állítom párba a Múlt-kort a La femme magazinnal. A történelmi kiadvány is négy alkalommal jelenik meg, a példányszám is hasonló - 15.000 -, valamint az olvasóközönség is, de amíg a La femme inkább a magas státuszú hölgyeket éri el, addig a Múlt-kor  olvasói a hasonló státuszú férfiak közül kerülnek ki.

Anyagleadás november 14-én, megjelenés november 27-én.

KÖNYVES MAGAZIN: a Libri csoport széles közönséghez szóló irodalmi lapja szintén november végén jelenik meg: anyagot itt november 11-éig tudunk fogadni, a megjelenés dátuma november 30., példányszám: 10.000.

A magazin központi témája a Star Wars: a lap szerkesztői - akik egyben a népszerű Könyvesblogot is jegyzik - megmutatják, hogy a Star Wars hogyan hatott az irodalomra: milyen műveket ihletett, mely művekben élt tovább a történet és annak szereplői.

MINDENNAPI PSZICHOLÓGIA MAGAZIN*: a pszichológiával és önismerettel foglalkozók körében népszerű magazin is utolsó lapszámához érkezik december 9-én: ez lesz ebben az évben a magazin hatodik megjelenése, a példányszám továbbra is 15.000.  Anyagleadás: november 20-áig.

A kizárólag pszichológiai tárgyú vagy lélektani megközelítésű cikkek között ezúttal kiemelt jelentőséget kap az akarat: 2-3 nagyobb lélegzetvételű írás foglalkozik majd ezzel a témával.

A magazin a portfólió legnőiesebb kiadványa a La femme mellett.

RECORDER MAGAZIN: az Élménymarketing portfólió egyetlen ingyenes terjesztésű kiadványa a havi rendszerességgel (évente 10 alkalommal), 5.000 példányban megjelenő nyomtatott prémiumlap. A Recorder magazin Magyarország egyetlen popzenei printmagazinja, amelyhez az egyik leglátogatottabb magyar nyelvű, független, minőségi zeneportál is tartozik: recorder.blog.hu

Mind a magazin, mind a portál esetén meg kell említeni a véleményvezér olvasókat, az addiktív tartalmakat, a meghatározó zenei újságírókat és nem utolsósorban a fontos szakmai elismeréseket: MEDIADESIGN 2014 1. hely – printmagazin kategória és Goldenblog 2012 – közönségdíj Kult-szórakozás kategóriában.

A november 5-én terjesztésbe kerülő lapszámban a legnagyobb terjedelmű tartalmi egysége a Magyarzene 2000-2014, az elmúlt 15 év hazai zenei termésének (pop, rock, hiphop és világzene) hiánypótló áttekintése lesz, emellett kiemelt témaként szerepel a Boyband-jelenség (a magyar Manhattantől az amerikai One Directionig), a Szintetizátorok reneszánsza (vintage analóg eszközök és mai alkalmazásuk az elektronikus zenében) és a Színészlemezek története (Karády Katalintól Udvaros Dorottyáig - utóbbival interjú is készül) is.

Megrendelési határidő október 31-e, anyagleadás pedig legeslegkésőbb november 2-án lehetséges.

II. GASZTRONÓMIAI PORTFÓLIÓ

DINING GUIDE TOPLISTA GASZTRONÓMIA: a 2015-ben új tulajdonoshoz került médiacég nagy múltra visszatekintő top-gasztronómiai kiadványa november végén kerül a piacra. A lap központi témája az évszakhoz igazodva a marha: hazai és nemzetközi steak és steak-étterem kitekintő, marha pörkölt toplista, marhához illő borok és sörök - csupán pár kiemelés a tartalmi tervekből. A toplista jellegű cikkek mellett magazinos írások is: mindez a gasztronómia felső régiójából.

Példányszám: 10.000, anyagleadási határidő: október 30., megjelenés: november 30.

BORIGO MAGAZIN: a Mindennapi pszichológiához hasonlóan a BORIGO magazin is hatodik lapszámához érkezik december 15-én a szokásos 100-as toplistával, pezsgős körképpel, karácsonyi / ünnepi tartalmakkal - nem csak boros tematika, hanem gasztronómiai kitekintés is -, valamint a már szokásos BORIGO Café rovattal.

Anyagleadás november 15-én, példányszám: 10.000.

A BORIGO magazinnál fontos megemlíteni, hogy a 100-as toplista miatt ez a lapszám folyamatosan elérhető lesz 2016-ban is.

***

Kiknek ajánljuk a fenti kiadványokat?

Az Élménymarketing portfólió kiadványaiban közös a magas státuszú és magas vásárlóerővel rendelkező olvasóközönség, akik a markáns és jól azonosítható tartalom miatt erősen kötődnek a magazinokhoz, érdeklődésük azonban nem egyirányú. Ennek megfelelően minden olyan hirdetőnek javasolt, akik kifejezetten jómódú, erős váráslóerővel rendelkező és egyben a világ történéseit kellő érzékenységgel figyelő közönséget kívánnak elérni.

*Mindennapi pszichológia: egy megállapodás értelmében az Élménymarketing az alábbi ügynökségek és azok ügyfelei felé értékesíti: AEGIS, Bell & Partners, HAVAS,  VIVAKI.

A bejegyzés trackback címe:

https://elmenymarketing.blog.hu/api/trackback/id/tr887965606

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása